UUTISET

Joulukuun salibandyjuhlaa!

Nyt on tarjolla loisto salibandya joulukuun aikana, vielä ennen kuin käydään rauhoittumaan kotiin kinkun ja sanoman ääreen, kun Valaiden miestenjoukkue taistelee lauantaina 17 päivä kotiturnauksessaan Nurmon Qmax Arenalla sarjan kärkipaikasta, ja seuran naistenjoukkue Valattaret taistelevat sunnuntaina 18 päivä ensimmäisestä mitalistaan!

Valaat järjestävät kauden kotiturnauksensa lauantaina Nurmon Qmax Arenalla. Turnauksessa astuvat vastaan kivenkova sarjakärki SBS Lapua, sekä iltapäivän pelissä PaSu II Töysästä. Valaat lähtevät hakemaan täyttä pistepottia turnauksesta, sekä samalla varastamaan sarjan piikkipaikkaa Lapualaisilta. Lapuan kanssa on kohdattu kaudella jo kerran aiemmin, jolloin monien pomppujen ja vaiheiden jälkeen Lapua oli kotiparketillaan parempi luvuin 7-9. Miten pallot tällä kertaa pomppii, se nähdään lauantaina kello 10:00 Qmax Arenalla. PaSu II on myös kohdattu kertaalleen jo tälle kaudelle, jolloin Valaat olivat kovempia luvuin 6-1. PaSu on näyttänyt parantavan peliään kauden edetessä, joten päivän toisestakin ottelusta on odotettavissa kuumia tunteita ja hikisiä ruhoja pitkin kenttää. Ottelun aloitus vislataan noin kello 16:00!

Viikonloppu on salibandyviihdettä täynnä, kun Valasäireet polskivat myös pelikentillä viikonlopun aikana. Valattaret kohtaavat sunnuntaina Qmax Arenan puulaakisarjassa Seinäjoen seudun Opettajien salibandyporukan. Tässä ottelussa ratkotaan puulaakisarjan pronssimitali, joten lehterit täyteen ja mökää katsomoon! Valattaret kohtaavat Opettajat kello 14:00 sunnuntaina!

Kirjoita vastaus