UUTISET

Kauden 2021 / 2022 startti

Syksy 2021 on jo pitkälle käynnissä, mikä tarkoittaa myös sitä että salibandykauden startti lähestyy. Seuramme kaikki joukkueet aloittavat kautensa syyskuun aikana, kun tulevana perjantaina miesten edustusjoukkueen 2. divari taival alkaa Amerikaarron vieraana Vaasassa, ja lauantaina naisten edustusjoukkue aloittaa pelinsä 3. divarissa. Naisten turnaus pelataan Qmax Areenalla Nurmossa, jossa vastaan asettuu NJ sekä SB Kauhajoki. Myös miesten kakkosjoukkue aloittaa 5 divari rupeamansa viikon kuluttua sunnuntaina, heidän turnaus pelataan myös Qmax Areenalla. Siellä miehillä vastassa Konnat V, sekä Lapuan Ponnistus.

Kauden päätyttyä yhtäkkiä viime keväänä, seurana päätimme pitää kunnolla lomaa lajista, sillä sitä jokainen tarvitsi. Kesän kuluessa alettiin pikku hiljaa palaamaan kaukalon laidalle mailojen kera mies kerrallaan ja heinäkuussa olikin kaukalossa jo täysi rähinä päällä. Miesten edustus menetti muutamia hyviä pelaajia opiskelujen vuoksi, sekä muutama kehäkettu päätti lähteä eläkeniityille. Onneksi myös sisäänmuuttoa on ollut, sillä nuoria maalinnälkäisiä pelimiehiä on tarttunut Valasverkkoihin ja liittynyt joukkoon. Näitä kavereita kannattaa saapua katsomaan paikan päälle.

Salibandy on parasta paikan päällä, siksi nouseppa nyt syksyn pimetessä ylös sohvalta ja saavu säbäkatsomoihin kannustamaan Valasparvea! Pelejä tarjolla kolmessa eri sarjassa.

Miesten 2. Divarin ottelut:

Leave a Reply