UUTISET

Kausi kohta paketissa – jäljellä viimeiset sarjapelit

Valaiden miesten ja naisten joukkueet ovat kohta pelanneet sarjapelinsä tältä kaudelta. Miesten 4. divisioonan viimeinen runkosarjaturnaus pelataan lauantaina 9.3. Qmax Arenalla. Valaat kohtaa viideltä ISB II:n ja seitsemältä Sisun. Valattarien kausi sarjapelien osalta päättyy viikon päästä samassa paikassa.

Miesten kone on hieman yskinyt kevätkaudella, mutta joukkue on silti vielä sarjakärjessä. Niskavilloihin hengittävät MLT II ja SC Laihia. Kyseiset joukkueet ovat hyvässä vireessä ja odotettavissa onkin, että he ottavat omista otteluistaan pisteet talteen. Tämä tarkoittaa sitä, että Valaiden täytyy myös esittää parastaan ja pelata voitokasta salibandya lauantaina.

Naisten joukkueen pitkä tappioputki kolmosdivisioonassa katkesi edellisessä turnauksessa, kun kahdeksalla kenttäpelaajalla Kokkolassa pelireissulla olleet Valattaret kaatoivat huikean taistelun jälkeen SBS Lapuan lukemin 3-2.

Käy tsekkaamassa Valaiden Youtube-kanavalta, millaisia maaleja miesten otteluissa on juhlittu. Ja jos haluat nähdä lisää, suuntaa tiesi lauantaina Qmax Arenalle kello 17 ja 19!

Tämän kauden maalikoosteet yhdessä soittolistassa! Vain kauden toisen turnauksen maalit puuttuvat.

Leave a Reply