UUTISET

Miehille kolme pistettä kotiturnauksesta

Valaiden miesten joukkue isännöi viime lauantaina kolmosdivarin pelipäivää Qmax Arenalla Tanelinrannassa. Omista peleistä tuloksina olivat voitto ja tasuri. Samalla päästiin korkkaamaan uudet peliasut, joiden väri on seuralogossa olevan auringon mukaan turkoosi!

Valaat nappasi päivän ensimmäisessä ottelussa hienon voiton paikallisvastustaja MLT II:sta lukemin 9–3. Loistavaa joukkuepeliä esittänyt valasparvi riisui yleensä tulivoimaisen MLT:n aseista ja viimeisteli tehokkaasti hyökkäyspäässä. Kattelus-Jämbäck-Heinänen-kolmikko tehoili totuttuun malliin, eikä vastustajalla jäänyt saumaa vastata huutoon.

Toinen peli SC Kokkolaa vastaan oli turhauttava. Vastustajan joukkue oli täynnä kokeneita pelaajia, jotka pelasivat fiksusti vältellen virheitä ja puolustaen kilpikonnatyyliin koko 45 minuuttia. Valailla oli voiton avaimet käsissään, mutta viimeistelyn olisi pitänyt olla parempaa. Loukkaantumisesta toipunut Toni Kivistö oli liekeissä iskien hattutempun.

Tärkeät kolme paunaa, mutta vähän jäi hampaankoloon! Noita koloja saa kaivella seuraavan kerran 24.11., kun Valaat uiskentelee Kokkolaan, jossa ovat vastassa sarjakärki Jeppis sekä Reisjärven Pilke.

Sarjataulukko ja tilastot

Leave a Reply