UUTISET

Opet opetti – Valattarilla 2 pisteen turnaus

Valattarien ensimmäinen kahden ottelun turnaus pelattiin 2.4. Qmaxilla kun vastassa oli vanha tuttu Opettajat ja uusi tuttavuus Jymyn C-tytöt.

Aamun ottelussa saatiin taas tuta Opettajien viimeistelytaidot kun kaveri pisti palloa verkkoon tuon tuosta. Omaa peliä ei saatu oikeen missään vaiheessa käyntiin ja jokaisesta pallosta piti taistella taitojen äärirajoilla. Toisessa erässä kokeiltiin taas alivoimapeliä kun epäonnisen tilanteen päätteeksi yksi opettajista sai kaatumisen seurauksena mailasta ikävästi silmäkulmaansa. Kauan ei ehditty alivoimaa harjoitella kun pallo löytyi omasta verkosta. Viimeisessä erässä saatiin ajoittan hyvää painetta kaverin kenttäpuoliskolle. Kivistö iski vaparista vielä 5-1 kavennuksen mutta se jäi laihaksi lohduksi kun pisteet jäivät jälleen kerran ansaitusti Opettajille.

Iltapäivän ottelussa kohdattiin nopeakinttuiset Jymyn C-tytöt. Aiempia kohtaamisia ei ollut mutta muiden otteluiden perusteella tiukkaa ottelua oli odotettavissa. Sellainen saatiinkin. Ensimmäisessä erässä hyökkäyksiä vyörytettiin tasaisesti molempiin päihin. Vaarallisia maalipaikkoja ei kuitenkaan kumpikaan joukkue saanut luotua vaan ensimmäiselle tauolle siirryttiin 0-0 lukemissa. Toisessa erässä yritettiin hieman rauhoittaa rikkonaista peliä. Parhaatkin hyökkäykset pysähtyivät loistavasti pelanneeseen Jymyn maalivahtiin ja tämä sai leirissä hieman turhautumistakin aikaan. Toisen erän lopussa raivokas yritys kuitenkin palkittiin kun Piia Ritari syötti pallon maalin eteen hiipineelle Minnalle, joka siirsi Valattaret 0-1 johtoon. Hetken päästä juhlittiin toistamiseen kun Marjaana Rasku viimeisteli hyökkäyksen päätteeksi tilanteeksi jo 0-2. Ottelu jatkui tasaisena ja eikä Jymyn vaarallisimmat maalintekopaikat tuoneet kavennusta vaikka pallo pomppi ajoittain hyvinkin vaarallisesti oman maalin edessä. Kolmannen erän lopussa Tiia Koponen sai vielä hyvän katkon keskialueella ja karkasi maalintekoon. Loppunumerot 3-0. Oma maali saatiin pidettyä puhtaana ja se on aina hieno saavutus.

0-1 Minna Hemminki (Pia Ritari)
0-2 Marjaana Rasku (Suvi Matilainen)
0-3 Tiia Koponen

Jymy pääsi välillä antamaan hyvää painetta mutta puolustus ja Henna maalilla saivat pidettyä oman maalin puhtaana.

Sarja jatkuu tasaisena. Opettajat kuitenkin selvässä johdossa puhtaalla pelillä. Jymy C pitää sarjassa kakkostilaa kolmella voitolla ja yhdellä tasurilla. Valattaret sijalla neljä, 3 voitolla. Otteluita kuitenkin pelattuna 2-4 vähemmän kuin muilla. Yleisesti ottaen sarja on tänä keväänä tasainen ja jokainen ottelu voi kääntyä suuntaan jos toiseen, ja se jos mikä on hienoa!

Leave a Reply