SEURA

valaat-logo

Seinäjoen Valaat on vuonna 2015 perustettu salibandyseura. Miesten joukkue nousi kaudeksi 2019-2020 Pohjanmaan III-divisioonaan. 2016 alkukeväästä perustettu naisten joukkue, Valattaret, osallistuu Etelä-Pohjanmaan puulaakiin ja kaudella 2018-2019 ensimmäistä kertaa Salibandyliiton Pohjanmaan 3. divisioonaan.

Valaiden tärkein tehtävä on pitää hauskaa ja nauttia salibandystä. Kaikki menestys, mitä tästä seuraa, otetaan avosylin vastaan. Valaat pelaa aina voitosta.

Valaat tahtoo olla myös yhteisö, joka tekee hyvää. Kaudella 2015-2016 Valaat järjesti yhdessä SPV:n ja Salibandyseura Konnien kanssa varustekeräyksen Bosnia & Hertzegovinan salibandyn hyväksi. Neljä täpötäyteen pakattua varustekassia kuljetettiin Tuzlaan Fidan Janne Harjukosken toimesta. Salibandy on kasvava laji joka paikassa, missä sitä pelataan ja Valaat halusi keräyksellä olla mukana edesauttamassa tätä kasvua.

Tuzla 3:16 -joukkueen pelaajat ”uusien” varusteiden kanssa.

Kaudella 2016-2017 Valaat auttoi Tikkuvuoren päiväkodin Tuulihaukat-ryhmää hankkimalla koko joukolle heijastinliivit. Uusien, hohtavien liivien kanssa on turvallista ulkoilla Suomen pimeässä talvessa.

Tuulihaukat uusissa heijastinliiveissään

Kaudella 2017-2018 Valaat auttoi Kimmo Pollarin vetämää salibandyporukkaa, joka pelaa Brasiliassa. Joukkue koostuu slummeista kotoisin olevista nuorista, joille harrastus on hyvä keino päästä kiinni yhteisöllisyyteen ja terveisiin elämäntapoihin. Yhteistyö jatkui myös kaudella 2018-2019. Valaiden pelaajat ovat lähettäneet Kimmon mukana Brasiliaan mailoja ja varusteita ja tukeneet taloudellisesti joukkueen osallistumista Brasilian mestaruusturnaukseen.

Valaiden kummijoukkue Luzeiro FBC. Kimmo Pollari ylärivissä.

Seuran yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.