UUTISET

TERVETULOA SEINÄJOEN VALAIDEN UUSILLE KOTISIVUILLE!

Pitkän uurastamisen ja koodaamisen jälkeen salibandyseura Seinäjoen Valaiden uudet kotisivut ovat viimein eetterissä! Iso kiitos näistä sivuista kuuluu Tero Korpelalle, joka omalla maagisella osaamisellaan on tehnyt nämä sivut mahdollisiksi. Kotisivuilta löydät helposti seuraa koskevat asiat sekä näet nopeasti uusimmat päivitykset ja julkaisut. Seinäjoen Valaat on hyvin aktiivinen seura myös sosiaalisessa mediassa, joten älä unohda käydä seuraamassa ja painamassa tykkää-nappia!

Seinäjoen Valaat on salibandyseura, joka haluaa tarjota ihmisille mahdollisuuden harrastaa sekä nauttia salibandyn pelaamisesta! Valaiden tärkein tehtävä on pitää hauskaa pelikentillä. Kaikki menestys mitä tästä seuraa, otetaan avosylin vastaan. Valaat kuitenkin pelaa aina voitosta!

Valaat tahtoo olla myös yhteisö, joka tekee hyvää. Seuran perustamiskaudella 2015-2016, Valaat järjestivät yhdessä SPV:n ja Salibandyseura Konnien kanssa varustekeräyksen Bosnia & Hertzegovinan salibandyn hyväksi. Matkaan lähtikin 4 täyttä kassia täynnä erilaisia salibandyvarusteita!

Seuran miesten edustusjoukkue pelaa seuraavan turnauksensa jo tulevana lauantaina 5.11 Qmax Arenalla Nurmossa. Vastaan asettuvat kello 13:00 Kuortaneen Kunto, sekä kello 16:00 Sydänmaa salibandy Alavudelta. Jos kalenteriisi mahtuu, niin saavu paikan päälle katsomaan Valasmaista salibandya ja kannustamaan meitä. Ja jos kalenteriisi ei mahdu, niin pistä mahtumaan! Nähdään Qmaxilla!

#28

Kirjoita vastaus