UUTISET

Toisesta turnauksesta voitto ja tappio

Valaiden urosjoukkue pelasi kauden toisen turnauksen 12.10. Qmax Arenalla, Seinäjoella. Joukkue hävisi ensimmäisen pelin Nurmon Jymy II:lle ja voitti toisessa ottelussa SC Alajärven.

Päivän ensimmäinen ottelu turnauksen isäntäjoukkue Jymyä vastaan oli odotetun tiukka. Jymyllä oli kokoonpanossa perusrosterin lisäksi nopeita ja taitavia A-juniori-ikäisiä pelureita, jotka aiheuttivat tekivät tuhojaan hyökkäyspäässä. Valaat johti peliä toisen erän loppupuolella vielä 2–3, mutta Jymyn junnut käänsivät tilanteen päälaelleen vielä ennen erätaukoa. Joonatan Mäenpää vastasi viimeisen erän ainoasta maalista 5–4-kavennuksellaan. Hyvästä taistelusta huolimatta kiri ei riittänyt ja pisteet jäivät sinipaidoille.

Toinen ottelu SC Alajärveä vastaan meni niin kuin pitikin. Valaat karkasi avauserässä 3–0-johtoon ja lisäsi eroa toisen erän Kristian Heinäsen ylivoimamaalilla. Alajärvi löi ennen viimeistä kymppiä kirivaihteen päälle iskien kolme maalia hieman päälle kolmeen minuuttiin. Valaat kuitenkin korjasivat rivinsä viimeistellen ylivoimalla ja tyhjään maaliin loppulukemiksi 6–3.

Tärkeä voitto, vaikka ensimmäinen peli jäi vähän kaivelemaan! Seuraavan kerran Valaat on liekeissä 2.11., kun Qmaxilla vastaan asettuu MLT II ja SC Kokkola.

Sarjataulukko ja tilastot

Leave a Reply