UUTISET

Traani on valaanrasvaa

Uusi kausi, uusi sarja, vanhat kujeet

Valaiden valmistautuminen uuteen kauteen ja uuteen sarjaan on lähtenyt käyntiin. Joukkue keräsi kesän aikana hieman traania vyötärölleen, mutta jo jonkin aikaa on tullut treenattua aivan sopivalla rytmillä ja haettua pelituntumaa harkkamatseista alueen joukkueiden kanssa.
Syyskuun alussa Valaat pelasi Konnien 1 ja 2-joukkueiden yhdistelmää ja Nurmon Jymyn II-joukkuetta vastaan. Molemmat matsit päättyivät 4–3-tappioon.
8.9. joukkue osallistui Qmax Arenan Preseason Cupiin. 2×15 minuutin peliajalla rullanneet ottelut sujuivat mallikkaasti. Päivän peleissä Valaat nappasi voiton Konnista, kolmosdivarin SC Alajärvestä ja kakkosen FBC Remixistä. Viimeisessä ottelussa vastassa oli kakkosdivarin SB Vaasa, joka vei turnausvoiton kaatamalla väsähtäneen Valasparven 9–3-lukemin.
Turnauksen saldona paljon hyvin tehtyjä asioita ja paljon huomioita kehitettäviin juttuihin.

Ennen 28.9. alkavaa kauden avausturnausta on jäljellä vielä yksi harjoitusottelu 2. divisioonan ISB/Team Atria -joukkuetta vastaan.

Tärkeänä uudistuksena Valaat sai täksi kaudeksi valmentajan. SPV:n juniorijoukkueita pitkään luotsannut Roni Takala tarttui ohjaksiin. Valmentajan myötä kaikki pelaajat saavat keskittyä pelaamiseen ja jättää pelisuunnitelmien ja kentällisten juonimisen ammattilaiselle.

Kannattaa seurata tiedottamista, nimittäin kohta seuraa kokoonpanon julkistus!

Leave a Reply