UUTISET

Valaat 2019-2020

Valaiden miesten joukkueen kokoonpano on kokenut viime kauden jälkeen muutoksia. Moni pitkän linjan Valas jatkaa joukkueessa, mutta muutama peluri päätti siirtyä väljemmille vesille täksi kaudeksi. Myös uusia pelimiehiä on riveissä hyvä nippu. Paras uutinen on ehkä kuitenkin se, että joukkue sai vihdoin valmentajan.

Heti kauden jälkeen Valaiden toimistolle jonotti liuta pelaajia ilmoittamaan maiseman vaihdoksesta.
Robert Lundell muutti kotikonnuilleen Jyväskylään ja jatkaa uraansa veljesseura Samson Mulletsissa. Niko Raja-Aho nosti pykälää parin sarjatason verran ja palloillee ensi kauden kakkosdivarin Mailattomissa. Veli-Matti Kujala ja Eetu Lehtola vaihtoivat vaihdetta pienemmälle siirtyessään V-divisioonaan. Mikko Lähde ei jatka joukkueessa. Ville Pitkänen päätti olla uhraamatta jalkojensa rippeitä salibandylle ja keskittyy vastedes täysillä roistojen kiinni ottamiseen.
Pitkäsen ja Lehtolan tavoin seuran ensimmäisestä kaudesta mukana ollut Niklas Niemelä päättää taipaleensa Valaissa. Tätä nykyä perustajajäsen elää elämäänsä Tampereella ja toimii pelinrakentajana kaukalon sijaan seurakuntakuvioissa.
Valailta suuri kiitos näille pelaajille! Onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin.

Robert Lundell siirtyi täksi kaudeksi jyväskyläläiseen Samson Mulletsiin.

Joukkueen mukana pärskii tulevalla kaudella nippu kovia vahvistuksia.
Kahdella miehellä paidan vasemman rinnan painatus vaihtui karhusta valaaseen. Miki Kattelus ja Kristian Heinänen treenasivat kesän Seinäjoella ja kirjoittivat sopimukset joukkueeseen. Kaudesta tulee heille varmasti mielenkiintoinen, sillä heidän viime kauden joukkueensa SB Kauhajoki tippui 2. divisioonasta ja pelaa nyt samassa sarjassa Valaiden kanssa.
Paluumuuttajana FBC Remixistä takaisin siirtyi Juuso Jokinen, jonka jalka tulee hyökkäyspäässä tarpeeseen. Kolmosdivarista takaisin kakkoseen nousseesta SPV II:sta siirtyi kolme pelaajaa Valaisiin. Niko Jämbäck ja Tuomo Kankaanpää tuovat kokoonpanoon leveyttä ja pallovarmuutta. Varmuutta tuo myös loistava maalivahti Saku Källi.
Konnien kolmosjoukkueesta Valaisiin hypännyt Kari Punkari tuo puhtia ja juoksuvoimaa hyökkäyspäähän.

Kristian Heinänen siirtyi Valaisiin Kauhajoelta yhdessä Miki Katteluksen kanssa.

Tässä on sellainen porukka, että kunhan päästään kunnolla hitsautumaan yhteen, niin on lupa odottaa vaikka mitä!

Leave a Reply