UUTISET

Valaat vierailivat päiväkodissa!

Seinäjoen Valaita perustettaessa oli kaikille perustajille tärkeää myös se, että salibandyn pelaamisen lisäksi halusimme joukkueena olla tunnettuja myös halusta tehdä hyvää.

Viime kaudella olimme joukkueena järjestämässä keräystä yhdessä salibandyseura Konnien sekä Seinäjoen Peliveljien kanssa. Keräyksessä joukkueiden jäsenet, sekä pelien katsojat saivat tuoda vanhoja, mutta ehjiä pelivarusteitaan joukkueiden otteluihin, josta nämä varusteet lähetettiin Fidan työntekijän Janne Harjukosken toimesta Bosnia & Herzegovinaan. Keräys tuotti yli neljä isoa varustekassillista salibandyvarusteita, niin mailoja, kenkiä kuin maalivahdinkin varusteita, jotka kaikki menivät Bosnian salibandyn hyväksi.

Tällä kaudella kohteemme oli hieman lähempää kuin Bosnia & Herzegovina. Seinäjoella Tikkuvuoren päiväkodissa on suurinpiirtein yhteensä 250 lasta, ja päiväkodin ryhmät liikkuvat paljon myös päiväkodin ulkopuolella erilaisilla retkillä. Lasten liikkuessa päiväkodin ulkopuolella, käyttävät he heijastinliivejä, että he näkyvät hyvin liikenteessä muille liikkujille. Kuulimme päiväkodin heijastinliivien tarpeesta, ja halusimme Seinäjoen Valaiden joukkueena olla tukemassa ja auttamassa lasten liikkumista. Tämän vuoksi lahjoitimme yhdelle Tikkuvuoren päiväkodin ryhmistä omat heijastinliivit, jotka helpottavat heidän retkeilyään huomattavasti. Päiväkodissa oltiin tyytyväisiä lahjaan, ja tämä teki myös Valaat joukkueena tyytyväisiksi. On ilo olla apuna, ja tukemassa liikkumista!

Kirjoita vastaus