UUTISET

VALAAT VOITTAA KOLMOSDIVISIOONAN!!

Seinäjoen Valaat voitti viime lauantaina Reisjärvellä kauden viimeiset ottelunsa ja pokkasi upealla tavalla Pohjanmaan 3. divisioonan mestaruuden haltuun. Voitto tarkoitti samalla sitä, että Valaat pelaa ensi kaudella 2. divisioonassa yksittäisiä otteluita, pidemmällä peliajalla.

Reisjärven turnauksessa MLT II kaatui murskaavasti 14–4 ja Jymy II lukemin 7–11.

Kristian Heinänen ja Miki Kattelus dominoivat koko sarjaa syksystä asti ja viimeisessä turnauksessa molemmat pelurit rikkoivat viidenkymmenen pisteen rajan. Jymy-ottelun ensimmäisen maalin syötti Kattelus ja teki Heinänen. Tämä oli 50. piste, jonka lisäksi molemmille merkittiin vielä kolme pojoa ottelussa. Ei paha.

Jaska Huttunen torjui molemmat ottelut maalilla, mutta toinen maalivahti Saku Källi ei päässyt viimeiseen turnaukseen. Valas on aina Valas, joten vanha kuoma Markus Casa Särkkä hälytettiin Kuopiosta saakka varamaalivahdiksi. Casa otti vielä yhden kopin viimeisen pelin lopussa ja sai juhlia joukkueen kanssa.

Valaat kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, kannattajia ja kodin tukijoukkoja kuluneesta kaudesta. Ilman teitä emme olisi mitään!

Leave a Reply