UUTISET

Valattaret maalasi täys kympin!

Isot Flikat – Valattaret 0-10 (0-4,0-3,0-4)

Valattaret hoitivat viimeisen runkosarjaottelun tyylillä ja nappasivat täydet 2 pistettä lukemin 0-10. Ottelun alusta asti hallinta oli valaslaumalla ja ensimmäinen maali nähtiin jo toisella peliminuutilla kun Kitinoja löysi keskelle kurvanneen Kivistön, joka ampui pallon yläkulmaan. Ottelun pommi nähtiin heti pian tämän jälkeen kun pelikentille paluun tehnyt Sofia antoi tykkinsä puhua ja siirsi Ritarin tiputuksesta Valattaret 2-0 johtoon. Palloa toimitettiin erän ajan ahnaasti maalille ja yhden laadukkaan toimituksen seurauksena Shemeikka sai siirtää takatolpalta pallon verkkoon. Shemeikalle kirjattiin tästä puulaakin ensimmäinen maali. Ensimmäistä erää ei ehditty pelata loppuun kun Milla painoi neljännen kerran pallon kaverin verkkoon.

Toista erää ehdittiin pelata tovi ennen seuraavaa osumaa. Marjaana syötti maalin taakse hiipineelle Janikalle, jonka toimitus pomppi onnekkaasti maaliin miinuskulmasta. Ottelun hienoin maali nähtiin heti tämän jälkeen kun Korpela viimeisteli suoraan ilmasta maalin Raskun loistavasta syötöstä. Korpela pääsi myös syöttötehoille kun tutkapari löytyi keskeltä ja Millan ”nöyrä” pommi maalivahdin edestä painui vastustamattomasti verkkoon.

Kolmannessa erässä Kitinoja otti vastustajan maalintekotilanteessa mailaanlyönnistä rangaistuksen ja sen seurauksena kaveri pääsi kokeilemaan rangaistuslaukausta. Eipä siinä ollut Valasmuorilla maalissa hätää kun koko ottelun varmoja koppeja ottanut Henna laittoi evää eteen ja pallon matka pysähtyi siihen. Neljällä jatkettiin hyökkäyksien vyöryttämistä ja Shemeikka iski ottelun toisen maalinsa Janikan syötöstä takatolpalle. Isot Flikat olivat jo selvästi paremmalla jalalla ottelussa mukana ja maalinteko tilanteita nähtiin myös Valaspäädyssä. Maalinteosta vastasi kuitenkin vain liukkaat valaat. Sini syötti kulmaan liikkuneelle Pialle ja jatkoi omaa liikettä keskelle, josta Ritarin maailman luokan syöttö oli helppo toimittaa maaliin. Heti seuraavasta aloituksesta Tiia aloitti itselleen eteen ja kurvasi maalintekoon. 10 maalin erolla siirryttiin pelaamaan yhden miehen vajauksella ja sen jälkeen ei maaleja enää ottelussa nähty. Isot Flikat tsemppasi loppuun asti tuloksesta huolimatta ja kolmannessa erässä oli jo enemmän vaikeuksia pitää Flikatkin loitolla maalinteosta.
0-1   Kivistö (Henna Kitinoja)
0-2   Laitinen (Pia Ritari)
0-3   Shemeikka (Heli Siirilä)
0-4   Lahti (Marjaana Rasku)
0-5   Lehtola (Marjaana Laukkanen)
0-6   Korpela (Marjaana Rasku)
0-7   Lahti (Maria Korpela)
0-8   Shemeikka (Janika Lehtola)
0-9   Kivistö (Pia Ritari)
0-10 Koponen T.

Kirjoita vastaus